Voor kinderen van alle leeftijden is het mogelijk om bij 4Fusion een kinderfeestje te geven. Geheel verzorgd, actief en heel gezellig. Een 4Fusion-feestje ziet er als volgt uit: Na ontvangst van de kinderen wordt er gezellig gestart met de meegebrachte cadeautjes. Hierna krijgen de kinderen limonade en versieren ze hun eigen cup cake.

Dan is het tijd om de handen uit de mouwen te steken: afhankelijk van het seizoen wordt er buiten een activiteit gedaan. Dit varieert van oogsten en het aanpakken van een klus in de tuin tot het verzorgen van de dieren.

Na het werken bakken de kinderen boven het vuur een broodje, dat besmeert met zelfgemaakte kruidenboter wordt opgegeten.

Voor oudere kinderen is het leuk om een extra uitdagende activiteit te doen. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden om tijdens het feestje een vogelhuisje in elkaar te timmeren of te werken met keramiek.

Er is veel mogelijk, we gaan daarom graag met u in overleg om het feestje zo passend mogelijk te maken!

De kosten voor het basisarrangement zijn €7,50 per kind. Het feestje duurt ongeveer twee uur. Wij zorgen voor het eten en drinken en zelfs de slingers worden opgehangen!

Het is mogelijk om rekening te houden met allergieën, hier kunnen extra kosten aan verbonden zijn. Ook is het mogelijk om in plaats van cup cakes een feestelijke taart te trakteren. Hiervoor wordt €10,00 extra in rekening gebracht.