Wat heb je nodig? Deeg 200 gram ongezouten roomboter, in stukjes van ½ cm 100 gram kristalsuiker 300 gram bloem snuf zout 1 ei 1 tl vanille-extract Vulling 700 gram zoetzure appels 3 tl kaneel 100 gr rozijnen EXTRA een geklust ei. Wat ga je doen? Was je handen...
Wat heb je nodig? 300 g gehakt halve ui, fijn gesnipperd 3 g zwarte peper 1 g nootmuskaat 3 g uienpoeder 4 g zout 15 g sambal 1 ei 20 g paneermeel 10 plakjes bladerdeeg 1 eigeel Wat ga je doen? Was je handen. Doe het gehakt in een diepe kom. Voeg de...
Onze befaamde saucijzenbroodjes staan weer op het menu (in ieder geval t/m 15 oktober)! De broodjes kosten €1,- per stuk en zijn op dinsdag, donderdag en vrijdag verkrijgbaar bij 4Fusion. U kunt ze direct opeten of meenemen naar...
Deze week maken de leerlingen heerlijke eenpersoons marmercakejes, lekker bij de koffie, of gewoon voor tussendoor. De cakejes kosten een euro per stuk, en u eet ze gezellig op ons terras, maar meenemen kan natuurlijk...
De tuin staat er prachtig bij en geeft ons mooie groenten om mee te koken. De komende week gebruiken de leerlingen wortels, bleekselderij, tomaten en basilicum om bolognesequiches te maken. Deze eenpersoons taartjes zijn heerlijk als lunch of als voorgerecht bij het...
Dat speculaas niet alleen in het najaar lekker is bewijzen deze heerlijke ‘gevulde speculaas koeken’! Deze grote koeken zijn gevuld met amandelspijs en omhuld met een heerlijk speculaasdeeg. Ze zijn komende week (28jun – 2jul) voor € 0,75 per stuk te koop om mee...
Deze week (21-25 juni) maken de leerlingen heerlijke appeltaartjes volgens een authentiek bakkersrecept. De taartjes hebben een knapperige koekbodem en zijn gevuld met geurige kaneel- appeltjes en rozijnen. De taartjes kosten 0,75 per stuk en zijn van maandag tot en...
Loempiaweek! Deze week is het loempiaweek bij 4fusion. De jongeren gaan Vietnamese loempiaatjes maken. Geheel vegetarisch. Je kunt ze van maandag t/m vrijdag van 12.00 tot 15.00 afhalen. Ze kosten €1,50 per 4. Je mag ze ook ongebakken bestellen. Op=op dus wees...
Van dinsdag t/m vrijdag (25 – 28 mei) maken de jongeren een heerlijke gevulde Italiaanse tomatensoep met verse Italiaanse kruiden uit eigen tuin. Lekker als lunch maar als je er een frisse salade en geroosterd broodje bij doet, heb je een heerlijk diner. Buon...
Deze week (17 t/m 21 mei): culinaire saucijzenbroodjes! We hebben al even mogen voorproeven en ze zijn waanzinnig lekker! Je kunt ze van maandag t/m vrijdag van 12.00 tot 15.00 afhalen. Ze kosten €1,50 per stuk. Op=op dus wees er snel...
Laatste reacties