Ons team 

We werken met professionele begeleiders. Bijzonder is dat een aantal van hen dit werk op vrijwillige basis doen. Iedereen werkt bij 4Fusion met ontzettend veel enthousiasme en passie. Dat hoort bij ons en dat brengen we over aan de jongeren die bij ons de leerlijnen volgen en begeleiding krijgen.

Martin Brück 

Vanuit mijn achtergrond als leraar en kindercoach raakte ik geïnteresseerd in 4Fusion waar ik nu al weer enige tijd met heel veel plezier werk.
Ik begeleid deelnemers (zowel jongeren als ouderen) bij de kookactiviteiten. Hier wordt niet alleen de kennis en vaardigheden voor het maken van een gerecht geleerd, maar oefenen we ook informeel met samenwerken en communiceren met elkaar.
Na het maken wordt er gezamenlijk gegeten. Altijd een gezellige afsluiting!

 

John ten Pierick 

4Fusion is voor mij een plek waar ik mijn passie over kan brengen op jongeren. Met het maken van picknicktafels voor de gemeente, of het bewerken van hout en metaal. Het is prachtig om te zien dat deze jongeren geïnteresseerd zijn en ook echt graag willen leren werken met hun handen. Zo help ik ze graag een stukje op weg.

 

Koen de Wit

Mijn naam is Koen de Wit. Sinds 1996 werkzaam in het onderwijs, voornamelijk als (praktijk) docent groen in het VO. Ik werk dan ook het liefste buiten, samen, in de tuin. Tijdens deze activiteiten leer je veel verschillende vaardigheden en krijg je te maken met alle seizoenen en de werkzaamheden die daar bij horen.

 

Kees Zondervan

Dinsdagochtend en vrijdagochtend zijn mijn ’tuinochtenden’. Ik help graag met de activiteiten voor ouderen op de vrijdag. Helaas kan dat nu door corona niet meer doorgaan. Daarnaast ben ik bestuurslid van de stichting 4Fusion en verzorg ik de administratie.

 

Jeanine Staal

Ik werk op het Aurum college, een van de scholen van Eduvier. In de praktijk zie ik hoe goed de tuin werkt voor jongeren die bijvoorbeeld concentratieproblemen hebben of ASS. Ik ben als bestuurslid betrokken bij de stichting. 

 

Achter de schermen

Marianne Poot

4Fusion is een jonge organisatie. Daar komt veel bij kijken als het gaat om bedrijfsvoering en organisatie. Maar ook als het gaat om contacten met gemeenten en instellingen. Daar help ik de organisatie graag bij. 

Peter Kuilboer

Ik vind het zo leuk om een organisatie als 4Fusion te helpen. Mijn kennis op het gebied van ICT en websites komt daar enorm van pas. Zoals deze website bijvoorbeeld. 

Vertrouwenspersoon

Grensoverschrijdend seksueel gedrag wordt niet getolereerd. Iedereen die hiermee wordt geconfronteerd kan zich melden bij de vertrouwenspersoon (Jeanine (o6-13 53 26 99)). Degene die zich hieraan schuldig maakt wordt direct van de tuin verwijderd en er zal aangifte gedaan worden.

Wil je bij ons werken?

We groeien hard! Dus we hebben regelmatig plek voor nieuwe (parttime) begeleiders. We zoeken mensen met kwalificaties in begeleiden en pedagogiek. En het liefst ook diploma’s op een van onze leerlijnen.

Ook vrijwilligers kunnen we altijd gebruiken. Vind jij het leuk om af en toe in de tuin te werken of de dieren te verzorgen? Kom dan langs en dan bekijken we de mogelijkheden. 

4Fusion is een erkend leerwerkbedrijf en werkt samen met Eduvier. Onze begeleiding voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.